Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΣΔΕ Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης – τελετή αποφοίτησης του σχολείου μας. Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο κ. Φίλιας Ανδρέας (Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας), ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας,  κ. Ανδρέας Ζέρβας, η κα Γεωργία Κρεμανταλά (Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Πάτρας), η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου, κα Αλεξάνδρα Θεοδώρου, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι από το ΣΔΕ Πάτρας και το παράρτημα Βάρδας, καθώς και πλήθος κόσμου.  Παρουσιάστηκαν, επίσης, αποσπάσματα από το θεατρικό έργο του Ν. Τσιφόρου: «Τα παιδιά της πιάτσας». Υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η θεατρολόγος του σχολείου, κα Πηνελόπη Κολοκοτσά.  

Όπως πάντα, το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, καθώς αποχαιρετήσαμε τον Β’ Κύκλο. Δεν έλειψε όμως το κέφι και η όρεξη, καθώς οι εκπαιδευόμενες Α’ και Β’ Κύκλου είχαν ετοιμάσει υπέροχα φαγητά και γλυκά!     

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο