Διήμερη ενδοσχολική επιμόρφωση( Διάχυση καλών διδακτικών Πρακτικών) Σ.Δ.Ε. Καλλιθέας

Δημιουργία, συγκίνηση, χαρά, χαμόγελα, εξέλιξη, αναστοχασμός… λέξεις που χαρακτηρίζουν όλα όσα έγιναν τα ξεχωριστά απογεύματα, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Μαΐου στο ΣΔΕ Καλλιθέας! Διήμερη ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα τη διάχυση καλών διδακτικών πρακτικών μέσα από διαθεματικές/ διεπιστημονικές διδασκαλίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τους/τις εκπαιδευόμενους/ες γιατί τηρήσατε τη δέσμευση της συμμετοχής και της παρουσίας σας.

Η συγκίνηση διάχυτη από τα όμορφα λόγια σας…Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε… ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους τους εκπαιδευτές/τριες του ΣΔΕ Καλλιθέας που μαζί με τα “ταίρια” τους, καταξιωμένες διευθύντριες των ΣΔΕ, πάντα παρούσες, μας χάρισαν 3 εξαιρετικές διαθεματικές διδασκαλίες. Κ. Ελένη Γιοβάννη και κ. Κώστα Τζιρώνη, κ. Ελένη Καλογερή και κ. Μάριε Θεοδωρακάκη, κ. Βιβή Λουκοπούλου και κ. Κατερίνα Γιαννούλα καταθέσατε την ψυχή σας, το εισπράξαμε όλοι. Μα και όλοι/ες οι εκπαιδευτές/ τριες βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του. Μόνο βαθιά ευγνωμοσύνη στην κ. Γιώτα Χατζηθεοχάρους, την ψυχή της εκδήλωσης που πάντα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για εκείνους που αγαπούν τα ΣΔΕ, όπως κι η ίδια αφιέρωσε, αφιερώνει και θα αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της για τα ΣΔΕ, θα παλεύει για την ορθή λειτουργία τους.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η παρουσία της κ. Μαγδαληνής Συγγρού, Διευθύντριας Δια Βίου Μάθησης και της κ. Αντιγόνης Λεμονή, Προϊσταμένης Ανθρώπινου Δυναμικού Διά Βίου Μάθησης. Δεν ήταν μόνο η παρουσία τους αλλά και η ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα στάδια της επιμόρφωσης. Τις ευχαριστούμε θερμά! Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο, σας θέλουμε κοντά μας. Πάντα τέτοια και το γνωρίζετε κι εσείς πως έρχονται κι άλλες σημαντικές εκδηλώσεις….Πάμε δυνατά…

Μετάβαση στο περιεχόμενο